Χριστίνα Παυλίδου

Παιδοδοντίατρος

Φωτογραφία της Χριστίνας Παυλίδου

Χριστίνα Παυλίδου

Σύντομο βιογραφικό

Ποιότητα σπουδών
Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από το 1983 ως το 1988. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Παιδοδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Paris VII στο Παρίσι, όπου και εργάστηκε απο το 1988 μέχρι το 1992.

Εμπειρία
Από το 1992 μέχρι σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την Οδοντιατρική για παιδιά και εφήβους στο οδοντιατρείο της στη Γλυφάδα.

Συνεχής μάθηση και βελτίωση
Παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εγχώρια και πολλά διεθνή συνέδρια, τόσο της δικής της ειδικότητας αλλά και όσων ειδικοτήτων άπτονται του παιδιού (παιδιατρική, παιδοψυχολογία κλπ) καθώς και άλλων οδοντιατρικών ειδικοτήτων.

Τι λένε για την Χριστίνα Παυλίδου

"Αν δεν ήταν παιδοοδοντίατρος θα μπορούσε να είναι νηπιαγωγός. Εξαιρετική προσέγγιση στα παιδία! Σύγχρονη και ενημερωμένη ως γιατρός. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα."

Google logo
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ
Google Reviews

"...Στο δια ταύτα, επικοινωνιακή, φιλική και γλυκύτατη με τα παιδιά. Άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε «δύσκολους» μικρούς ασθενείς, όπως είναι ο μικρός μου γιός. Συζητήσιμη και flexible με «δύσκολους» μπαμπάδες-πελάτες που ψάχνουν, τσεκάρουν διαρκώς και θέλουν ειλικρινείς απαντήσεις αλλά και ευγένεια, ώστε να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κλίμα εμπιστοσύνης…"

Google logo
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
Google Reviews

"Η κυρία Παυλίδου είναι μοναδική γιατρός και μοναδικός άνθρωπος.Τα παιδιά μου πηγαίνουν πλέον με χαρά στον οδοντίατρο αφού έχει καταφέρει να τους κερδίσει την εμπιστοσύνη!"

Google logo
ΑRTEMIS ΧIROGIANNI
Google Reviews

"Εξαιρετική γιατρός και επαγγελματίας. Πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στην ειδικότητά της και ιατρείο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα. Πολύ επικοινωνιακή και φιλική με τα παιδιά, υπέροχο περιβάλλον!"

Google logo
ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΟΥ
Google Reviews

"Είμαι ασθενής εδώ και 12 χρόνια, θα πρότεινα την κ.Παυλίδου ανεπιφύλακτα σε παιδιά όλων των ηλικιών, πραγματικά πολύ καλή γιατρός και ακόμα καλύτερη άνθρωπος!"

Google logo
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ
Google Reviews

"Η κ. Χριστίνα είναι μια εξαιρετική γιατρός και ένας υπέροχος και ευγενικός άνθρωπος. Έχει μοναδικό ταλέντο να κάνει τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα. Το περιβάλλον του ιατρείου είναι πολύ φωτεινό και χαρούμενο. Ευχαριστούμε πολύ όλη την υπέροχη ομάδα!"

Google logo
MARIA IAKOVIDOU
Google Reviews

Ήθος & Αρχές

“Ως μητέρα 2 παιδιών, θέλω να τους δίνω πάντα το καλύτερο. Για αυτό και στη δουλειά μου προσφέρω την ποιότητα υπηρεσιών που θα ήθελα να έχουν εκείνα. Στόχος μου είναι τα παιδιά να φεύγουν από το ιατρείο με χαμόγελα και να περιμένουν την επόμενή τους επίσκεψη στο οδοντιατρείο με χαρά.”

Πώς ξεκίνησαν όλα…

Πώς ξεκίνησαν όλα…

“Πάει καιρός από τότε που θυμάμαι τους γονείς μου να με κυνηγούν για να πλύνω τα δόντια μου… Θυμάμαι πώς ένιωθα όποτε με πήγαιναν στον οδοντίατρο με εκείνη τη χαρακτηριστική μυρωδιά του γαρυφαλέλαιου, το θόρυβο του τροχού, και τα περίεργα εργαλεία…”

Φωτογραφία του Μεχντί

“…Εγώ αντιδρούσα και οι γονείς μου από δίπλα προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν λέγοντάς μου ότι είναι για το καλό μου. «Αν υπάρχει άλλος τρόπος να γιατρέψουμε τα δόντια σου, να μας το πεις να το κάνουμε ευχαρίστως» μου έλεγε η μητέρα μου αυστηρά και τρυφερά, κάθε φορά που γκρίνιαζα…”

Φωτογραφία του Μεχντί

“…«Θα τον βρω και θα σας το πω» θυμάμαι να της λέω πολλές φορές με ένα απίστευτο παιδικό πείσμα. Κάπως έτσι άρχισε το ταξίδι μου στον κόσμο της παιδοδοντιατρικής.”

Φωτογραφία του Μεχντί

Χαρίστε στα παιδιά σας
το χαμόγελο τους αξίζει.