Αριάδνη Καράμπελα

Χειρουργός Οδοντίατρος

Φωτογραφία της χειρουργού οδοντιάτρου Αριάδνης Καράμπελα στο ιατρείο Full of Smiles

Αριάδνη Καράμπελα

Σύντομο βιογραφικό

Ποιότητα σπουδών
Η Αριάδνη εισήχθη κατευθείαν με το σύστημα των Πανελληνίων το 2015 στην πρώτη της επιλογή, που ήταν η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Αποφοίτησε με βαθμό "Λίαν Καλώς" το καλοκαίρι του 2023.

Εμπειρία
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως βοηθός σε οδοντιατρείο και από τις αρχές του 2022 εργάστηκε ως προσωπική βοηθός της παιδοδοντιάτρου κ. Παυλίδου.

Από το καλοκαίρι του 2023 αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία απαιτητικά περιστατικά και παιδιά με δυσκολίες συνεργασίας, στο παιδοδοντικό ιατρείο της κ. Παυλίδου

Συνεχής μάθηση και βελτίωση
Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα και αρκετά Webinars. Της αρέσει πολύ η Αισθητική Οδοντιατρική, η Παιδοδοντιατρική και τα παιδιά.

Τι λέει η Χριστίνα Παυλίδου για την Αριάδνη

“Την Αριάδνη, θα ήθελα να την παρουσιάσω εγώ, καθώς ήταν για χρόνια βοηθός μου και έτσι είχα τη δυνατότητα να αξιολογήσω από κοντά και να εκτιμήσω τόσο τις επιστημονικές γνώσεις και τις κλινικές της δεξιότητες, όσο και τον αδαμάντινο και γλυκό χαρακτήρα της που τόσο λατρεύουν τα παιδιά και οι γονείς τους.

“Με έχει πείσει και της έχω επίσης εμπιστευτεί το δικό μου στόμα, καθώς είμαι και η ίδια μια πολύ απαιτητική ασθενής.”

Φωτογραφία της Παιδοδοντιάτρου Χριστίνας Παυλίδου ενώ χαμογελάει στο ιατρείο της Full of Smiles
Παυλίδου Χριστίνα
Παιδοδοντίατρος

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας το καλοκαίρι του 2023 με βαθμό Λίαν Καλώς και έκτοτε αναλαμβάνει και φέρνει επάξια εις πέρας στο ιατρείο όλων των βαθμών δυσκολίας περιστατικά.

Συνεργαζόμαστε και συμπληρωνόμαστε με θαυμάσιο τρόπο σε όλα τα επίπεδα και είναι η καθεμιά μας το δεξί χέρι της άλλης, καθώς έχω προσωπικά εργαστεί δίπλα της ως βοηθός της, σε πολλά από τα παιδιά που έχουν προτιμήσει εκείνη.”

5 out of 5 stars

“Έρχομαι χρόνια στην κυρία Παυλίδου και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί της . Επίσης η κυρία Αριάδνη είναι πολύ εξυπηρετική !!!”

Google logo
Srg_ 1925
Google Reviews

Χαρίστε στα παιδιά σας
το χαμόγελο τους αξίζει.